Simpele Open 2017

Kauden päätöskilpailuun osallistui yllättäen ennätysmäärä pelaajia yksittäiselle kilpailulle. Aikaisempia isompia järjestämiämme kilpailujamme varjostaneet huonot sääolosuhteet pysyivät tällä kertaa pelialueiden ulkopuolella. Simpele Open 2017 oli varsinaisen kautemme viimeinen kilpailu. Viikkokisoja järjestetään silti niin kauan, kuin olosuhteet sallivat. Viikkokilpailuista saatetaan ilmoittaa päivänkin varoitusajalla. Paras kanava näiden ilmoitusten seuraamiseen on Facebook -sivumme.

Tulokset

Simpele Open 2017 tulokset – Disc Golf Metrix

Raakatulokset:
1. Miika Sikiö -8
2. Niko Liikkanen -5
3. Vesa Peippo -5

Raakatuloksissa Niko Liikkanen ja Vesa Peippo heittivät saman tuloksen -5, joten toinen ja kolmas sija jouduttiin ratkomaan sudden death -kilpailulla. Mahdolliseen “sudariin” oli valmistauduttu siten, että tilanteeseen tullessa väyliä 1, 2 ja 3 heitetään järjestyksessä niin kauan, kunnes tilanne ratkeaa. Niko Liikkanen nappasi kakkospalkintosijan itselleen jo väylällä 2.

Tasoitustulokset:
1. Miika Sikiö -7
2. Vesa Peippo -3,6
3. Matias Vitikainen -3,3

Kauden päätöskilpailun jälkeen oli luvassa tilaisuus, jossa kokoonnuimme seuran jäsenistön ja aktiivisten pelaajien kesken ruokailun merkeissä. Tilaisuudessa halusimme valita seuran edustuksen osalta vuoden pelaajan. Oikeutetusti hienosti useissa kilpailuissa pärjännyt Maria Asikainen oli selkeä valinta. Kirkkain saavutus Marialle tällä kaudella oli varmasti amatöörien Suomen mestaruus 18-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.

Simpele DiscGolf kiittää kaikkia kuluneen kauden kilpailuihin osallistuneita. Jatketaan ensi kaudella!